window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Nural 150 g

Bar’s Nural on koko jäähdytysjärjestelmälle tarkoitettu puhdistustuote. Bar’s Nural on kuiva jauhe, jota lisätään jäähdytysjärjestelmään järjestelmän korkin tai ylimmän jäähdytinputken kautta. Kun moottori on käynyt muutaman tunnin ajan, Bar’s Nural on puhdistanut jäähdytysjärjestelmän kokonaan. Näin moottori toimii paremmin ja kuluttaa vähemmän polttoainetta.

Bar’s Nural puhdistaa jäähdytysjärjestelmän ja poistaa syöpymät. Syöpymiä ja kerrostumia alkaa muodostua välittömästi jäähdytysjärjestelmään. Syöpymiä ja kerrostumia on jäähdytysjärjestelmässä merkittävästi, kun auto on 3 vuotta vanha tai sillä on ajettu noin 50 000 kilometriä.

 • Tuote soveltuu 5-12 litran jäähdytysjärjestelmiin
 • Ei vahingoita kumi-, muovi- tai metalliosia
 • Ei sisällä happoja
 • Käytä vanhojen jäähdytysjärjestelmien puhdistukseen ennen Bar’s paikkausaineiden käyttöä
Tuotetunnus (SKU): 131006 Osastot: , , ,

Ohjeet

Kaada tölkin sisältö jäähdyttimeen. Ei saa kaataa paisuntakammioon, koska virtausnopeus ei mahdollisesti riitä jäähdytysjärjestelmään syöttämiseksi. Kytke lämmitys ’kuumalle’. Anna moottorin käydä vähintään 4 tuntia ja korkeintaan 24 tuntia. Jäähdytysjärjestelmä voidaan tyhjentää sitten käyttämällä alinta jäähdytysputkea, ja termostaatti voidaan irrottaa. Huuhtele järjestelmä muutaman kerran vedellä ja täytä järjestelmä uudelleen jäähdytys- ja Bar’s Leaks -aineella. Jäähdytysjärjestelmä on suojattu korroosiolta, hilseilyltä, liejulta ja vuodoilta 12 kuukautta.

Täysin toimiva jäähdytysjärjestelmä saa moottorin käymään paremmin, alentaa huoltokustannuksia ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Lisätiedot

EAN

8719075610442

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Nural 150 g (pdf)

  Otsikko

  Go to Top