window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Leaks Neste 150 g

Bar’s Leaks Neste vastaa Original­ -tuotetta, mutta on täysin nestemäinen. Näin ollen sitä on helpompi käyttää uudenaikaisissa jäähdytysjärjestelmissä, joissa on kapeat letkut ja pienemmät aukot. Bar’s Leaks korjaa jäähdytysjärjestelmän pysyvästi Rhizex-partikkelien avulla.
Tuote soveltuu 5-12 litran jäähdytysjärjestelmiin.

 • Soveltuu jäähdyttimien muovi-, metalli- ja alumiiniosille
 • Voitelee ja hiljentää äänekkäät vesipumput
 • Auttaa pitämään jäähdytysjärjestelmän puhtaana
Tuotetunnus (SKU): 121019 Osastot: , , ,

Ohjeet

Ravista tölkkiä vähintään 2 minuuttia ennen käyttöä. Purista tarvittaessa sen yläosa yhteen kaatamisen helpottamiseksi. Kaada koko sisältö jäähdyttimeen tai ylimpään jäähdytysputkeen ja anna moottorin käydä 15 minuuttia. Ei saa kaataa paisuntakammioon, koska virtausnopeus ei mahdollisesti riitä jäähdytysjärjestelmään syöttämiseksi. Moottorin käydessä tilkitään sylinterinkannessa, kannentiivisteessä ja jäähdyttimessä olevat halkeamat. Bar’s Leaks ei tee tulppaa vuotokohdan päälle, vaan paikkaaminen tapahtuu halkeamassa estäen tukkeutumista. Bar’s Leaks myös estää vuotoja.

Varoitus! Jäähdytysjärjestelmän täytyy olla puhdas eikä se saa sisältää mitään muita vuodonestoaineita. Muiden vuodonestoaineiden poistamiseksi sekä siinä tapauksessa, että moottori on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu 40 000 km, puhdista järjestelmä ennen käyttöä Bar’s Nural jäähdytysjärjestelmän puhdistusaineella. Vähintään 12 kuukauden suojaus taattu. Käyttö kaikissa nykyaikaisissa jäähdytysjärjestelmissä on turvallista. 5-12 litran jäähdytysjärjestelmiin. Jäähdytysjärjestelmän pitäminen hyvässä kunnossa takaa parhaiten suurpuristuksen, alhaiset huoltokustannukset ja alemman polttoaineen kulutuksen.

Lisätiedot

EAN

8719274370048

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Leaks Neste 150 g (pdf)

  Otsikko

  Go to Top