window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Leaks Original 735 g

Nopea ja tehokas ratkaisu jäähdytysnestevuotoihin ja niiden estämiseen.

Bar’s Leaksin avulla voidaan estää kalliit korjauskustannukset. Bar’s Leaks tuotteen avulla voidaan suojata jäähdytin, päätiiviste ja jäähdytysjärjestelmä. Bar’s Leaks toimii vähintään 12 kuukauden ajan. Bar’s Leaks on ympäristöystävällinen, koko jäähdytysjärjestelmän huoltotuote, joka korjaa vuodot nopeasti ja tehokkaasti. 735 gramman Bar’s Leaks Original on tarkoitettu tilavuudeltaan 60 ­- 80 litran jäähdytysjärjestelmiin.

 • Toimii vähintaan 12 kk ajan
 • Soveltuu jäähdyttimien muovi-, metalli ja alumiiniosille
Tuotetunnus (SKU): 111090 Osastot: , , ,

Ohjeet

Ravista tölkkiä hyvin kahden minuutin ajan ennen käyttöä. Kaada koko sisältö (sekä neste että rakeet) jäähdyttimeen tai ylimpään jäähdytysputkeen ja anna moottorin käydä 15 minuuttia. Ei saa kaataa paisuntakammioon. Moottorin käydessä rakeet liukenevat ja tilkitsevät sylinterinkannessa, kannentiivisteessä ja jäähdyttimessä olevat halkeamat. Bar’s Leaks ei tee tulppaa vuotokohdan päälle vaan paikkaaminen tapahtuu halkeamassa, välttäen tukkeutumista. Bar’s Leaks estää myös vuotoja. Tarkista jäähdytysaineen taso ja lisää tarvittaessa.

Varoitus! Jäähdytysjärjestelmän täytyy olla puhdas eikä se saa sisältää mitään muita vuodonestoaineita. Muiden vuodonestoaineiden poistamiseksi sekä siinä tapauksessa, että moottori on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu 40 000 km, puhdista järjestelmä ennen käyttöä Bar’s Nural jäähdytysjärjestelmän puhdistusaineella.

Lisätiedot

EAN

8719075610169

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Leaks Original 735 g (pdf)

  Otsikko

  Go to Top