window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Leaks Original 150 g

Bar’s Leaks on koko jäähdytysjärjestelmän huoltotuote, joka korjaa vuodot nopeasti ja tehokkaasti. Sisältää myös puhdistavia ainesosia, jotka pitävät jäähdytysjärjestelmän puhtaana ja vapaana korroosiosta. Bar’s Leaks ei vastaa kilpailevia vuodonestotuotteita, sillä se kiinnittyy halkeaman sisään muodostaen pysyvän sidoksen.

 • Tuote soveltuu 5-12 litran jäähdytysjärjestelmiin
 • Toimii vähintaan 12 kk ajan
 • Suojaa jäähdyttimen, päätiivisteen ja koko jäähdytysjärjestelmän
 • Soveltuu jäähdyttimien muovi-, metalli- ja alumiiniosille
Tuotetunnus (SKU): 101019 Osastot: , , ,

Ohjeet

Ravista tölkkiä hyvin kahden minuutin ajan ennen käyttöä. Purista tarvittaessa sen yläosa yhteen kaatamisen helpottamiseksi. Kaada koko sisältö (sekä neste että rakeet) jäähdyttimeen tai ylimpään jäähdytysputkeen ja anna moottorin käydä 15 minuuttia. Ei saa kaataa paisuntakammioon, koska virtausnopeus ei mahdollisesti riitä jäähdytysjärjestelmään syöttämiseksi. Moottorin käydessä rakeet liukenevat ja tilkitsevät sylinterinkannessa, kannentiivisteessä ja jäähdyttimessä olevat halkeamat. Bar’s Leaks ei tee tulppaa vuotokohdan päälle vaan paikkaaminen tapahtuu halkeamassa, välttäen tukkeutumista. Bar’s Leaks myös estää vuotoja. Tarkista jäähdytysaineen taso ja lisää tarvittaessa.

Varoitus! Jäähdytysjärjestelmän täytyy olla puhdas eikä se saa sisältää mitään muita vuodonestoaineita. Muiden vuodonestoaineiden poistamiseksi sekä siinä tapauksessa, että moottori on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu 40 000 km, puhdista järjestelmä ennen käyttöä Bar’s Nural jäähdytysjärjestelmän puhdistusaineella. Vähintään 12 kuukauden suojaus taattu.

Jäähdytysjärjestelmän pitäminen hyvässä kunnossa takaa parhaiten suurpuristuksen, alhaiset huoltokustannukset ja alemman polttoaineen kulutuksen.

Lisätiedot

EAN

8719274370031

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Leaks Original 150 g (pdf)

  Otsikko

  Go to Top