window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Head Gasket Repair 600 ml

Bar’s Head Gasket Stop Leak muodostaa pysyvän paikkauksen sylinterin kannen tiivisteelle. Lisätään suoraan jäähdyttimeen, ei tarvitse huuhdella käsittelyn jälkeen. Voidaan käyttää kaikissa vesijäähdytteisissä bensiini- ja dieselmoottoreissa. Soveltuu kaikkien jäähdyttinnesteiden kanssa käytettäväksi.

Tuotetunnus (SKU): 20840 Osastot: , , ,

Ohjeet

1. Varmista, että moottori on tarpeeksi viileä, jotta jäähdyttimen korkki voidaan poistaa turvallisesti ilman palovammojen vaaraa. 2. Ravista pulloa hyvin ja kaada koko sisältö suoraan jäähdyttimeen. Pienemmille, 4-sylinterisille moottoreille riittää puoli pulloa. Huomio: Jos et pääse käsiksi jäähdyttimen korkkiin, löysää jäähdyttimen letkua jäähdyttimen yläliitännästä ja kaada pullon sisältö suoraan jäähdyttimen letkuun. Tämän jälkeen kiinnitä letku uudelleen ja kiristä letkun puristin. 3. Täytä jäähdytin ja ylivuotosäiliö oikealle tasolle ja asenna jäähdyttimen korkki takaisin. 4. Käännä auton lämmitys ja tuuletinnopeus maksimitasolle. 5. Käynnistä auto ja anna sen käydä tyhjäkäynnillä 10-15 minuutin ajan. 6. Sammuta moottori ja anna sen jäähtyä. 7. Täytä jäähdytin vedellä tai jäähdytysnesteellä ja jätä Bar’s Head Gasket Repair -tuote jäähdytysjärjestelmään ennaltaehkäisemään vuotoja. Järjestelmää ei tarvitse huuhdella ja puhdistaa käsittelyn jälkeen. Voit ajaa normaalisti tuotteen käytön jälkeen. Mikäli vuoto jatkuu, ovat mekaaniset korjaustarpeet mahdollisia.

Lisätiedot

EAN

8719274373971

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Head Gasket Repair (pdf)

  Otsikko

  Go to Top