window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Bar’s Tyre Leaks renkaanpaikkausaine 500 ml

Turvallinen, nopea ja helppo tapa hoitaa rengasrikko rengasta vaihtamatta. Täyttää ja paikkaa kaikentyyppiset puhjenneet renkaat. Täyttää renkaan ja muodostaa kestävän kalvon renkaan sisäpuolelle laadukkaan latex-ominaisuutensa ansiosta.

 • 185 SR 14 ja suuremmille renkaille
 • Vakiovarusteeksi joka autoon!
 • Kylmän sään aikaan lämmitä ennen käyttöä
Tuotetunnus (SKU): 405081 Osasto:

Ohjeet

Mikäli mahdollista, poista renkaan puhkeamisen aiheuttanut esine, sekä tyhjennä rengas. Varmista, että tyhjentyneen renkaan venttiili on vaakasuorassa asennossa. Ravista purkkia huolellisesti ennen käyttöä. Kylmissä olosuhteissa käytettäessä lämmitä purkkia ennen käyttöä käsilläsi tai auton lämmitysjärjestelmän avulla. Kierrä aerosolin suutinletku tiukasti renkaan venttiiliin. Pidä purkki pystysuorassa ja paina painiketta kunnes rengas on täynnä. Irrota suutinletku venttiilistä. Aja tämän jälkeen välittömästi 5-10 kilometriä 50 kilometrin tuntivauhdilla. Niin pian kuin mahdollista, täytä rengas paineilmalla valmistajan suosittelemaan ilmanpaineeseen. Aineen käytön jälkeen anna asiantuntijan arvioida renkaan korjaus/vaihtotarve niin pian kuin mahdollista ja ilmoita hänelle tuotteen käytöstä.

Älä käytä mikäli rengas on irronnut vanteesta, mikäli rengas on puhjennut sivusta tai renkaassa on merkittävä reikä. Säilytä Tyre’s Leaks renkaanpaikkausainevaahtoa kankaaseen käärittynä autosi tavaratilassa.

Lisätiedot

EAN

8719274370406

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Bar’s Tyre Leaks renkaanpaikkausaine (pdf)

  Otsikko

  Go to Top