window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Permatex Supra Blue Tiivistesilikoni 80 ml

Yleiskäyttöinen tiivistesilikoni, joka on kehitetty vastaamaan tämän päivän teknologian tarpeisiin. Turvallinen sensoreille, hajuton, ei aiheuta korroosiota. Erinomaiset öljyn- ja liikkeenkestoarvot. Kahdeksan kertaa korkki/komposiittitiivistettä joustavampi, kolminkertainen öljynkestokyky verrattuna perinteisiin silikoneihin. Lämmönkesto -54 – +260 °C. Kestää tärinää sekä korjaamonesteitä. OEM -spesifioitu. Tyypillisiä käyttökohteita: venttiilikannet, öljypohjat, jakopäänkotelot ja vaihteistokotelot.

Tuotetunnus (SKU): 26-35115 Osastot: , ,

Ohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Lisää tasainen ja yhtenäinen 2-6 mm paksu silikoninauha toiselle pinnalle ja ympäröi kaikkien pulttien reiät. Kokoa osa välittömästi, kun silikoni on vielä märkää. Kiristä sormin, kunnes ainetta alkaa pusertua laipan ympärille. Anna kuivua yhden tunnin ajan ja kiristä sitten uudelleen 1/4-1/2 kierrosta. Silikoni kovettuu täysin 24 tunnissa. HUOM: Ei suositella käytettäväksi kannentiivisteissä eikä osissa, jotka joutuvat kosketuksiin bensiinin kanssa.

Lisätiedot

Paino 0.11 kg (kilogramma)
EAN

8410410351159

Myyntierä

12

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Permatex Supra Blue Tiivistesilikoni 80 ml (pdf)

  Otsikko

  Go to Top