window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Permatex Musta yleiskäyttöinen silikoni 80 ml

Tiivistää, liimaa, korjaa ja kunnostaa mm. lasia, metallia ja muovia. Tyypillisiä käyttökohteita: tuulilasin ja ovien tiivisteet, sähköliitokset, saumaukset ja tiivistenauhat. Ei suositella moottorin tiivistämiseen.

Ulko- ja sisäkäyttöön
Suojaa ja korjaa sähköjohtoja ja -liitäntöjä
Sopii pysty- ja vaakapinnoille
Vedenpitävä ja joustava
Lämpötilankesto -59 – +204 °C
Kestää öljyä, vettä, sääoloja, tärinää ja rasvaa

Tuotetunnus (SKU): 26-35562 Osastot: , ,

Ohjeet

Puhdista ja kuivaa kaikki pinnat. Leikkaa suutin halutun pisarakoon mukaan, aseta pinnalle ja kokoa välittömästi. Yhteenliitettäviä pintoja saattaa olla tarpeen puristaa yhteen tunnin ajan. Silikonista tulee kosketuskuiva tunnin kuluessa. Anna jähmettyä 24 tunnin ajan normaaliolosuhteissa jotta maksimilujuus ja hyvä kovettuminen varmistettaisiin. Anna jähmettyä kauemmin kylmissä tai erittäin kuivissa olosuhteissa. Poista ylimääräinen aine terävällä veitsellä kovettumisen jälkeen. Useimmat maalit eivät tartu silikoniin. Pinnat tulee ensin maalata, sitten vasta tiivistää. Puhdista kovettumaton silikoni käsistä, työkaluista ja vaatteista Permatex Fast Orange -käsienpuhdistusaineella.

Lisätiedot

Paino 0.11 kg (kilogramma)
EAN

8410410355621

Myyntierä

12

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Permatex Musta yleiskäyttöinen silikoni 80 ml (pdf)

  Otsikko

  Go to Top