window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Permatex Supra Copper Tiivistesilikoni 80 ml

Kehitetty kohteisiin, joissa korkeat lämpötilat eivät salli tavallisen tiivistesilikonin käyttöä. Lämmönkesto -54 – +371 °C. Turvallinen sensoreille, ei aiheuta korroosiota. Ensiluokkainen tartuntakyky. Kolminkertainen öljynkestokyky verrattuna perinteisiin silikoneihin, kahdeksan kertaa joustavampi kuin leikatut tiivisteet. Kestää tärinöitä sekä korjaamonesteitä. Käyttökohteita: pakosarjat, venttiilikannet, öljypohjat, jakopäänkotelot, vesipumput ja termostaattikotelot.

Tuotetunnus (SKU): 26-35145 Osastot: , ,

Ohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Lisää tasainen ja yhtenäinen 2-6 mm paksu silikoninauha toiselle pinnalle ja ympäröi kaikkien pulttien reiät. Kokoa osa välittömästi, kun silikoni on vielä märkää. Kiristä sormin, kunnes ainetta alkaa pusertua laipan ympärille. Anna kuivua yhden tunnin ajan ja kiristä sitten uudelleen 1/4-1/2 kierrosta. Silikoni kovettuu täysin 24 tunnissa. HUOM: Ei suositella käytettäväksi kannentiivisteissä eikä osissa, jotka joutuvat kosketuksiin bensiinin kanssa.

Lisätiedot

Paino 0.11 kg (kilogramma)
EAN

8410410351456

Myyntierä

12

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Permatex Supra Copper Tiivistesilikoni 80 ml (pdf)

  Otsikko

  Go to Top