window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Permatex 5 min. Muovihitsaus epoksiliima 25 ml

2-komponentti epoksiliima erityyppisten materiaalien toisiinsa liittämiseen ja liitossaumojen täyttämiseen. Muodostaa vahvan ja pitkäikäisen liitoksen useimpiin muoveihin, komposiitteihin, keramiikkaan ja puuhun.

nopeasti kuivuva
Liittää kovia ja pehmeitä muoveja soveltuviin pintoihin (ei liitä useimpia PE- tai PP-muoveja)
Täyttää 2 mm aukkoja, ei kutistu
Täysin vedenkestävä ja hyvä kemikaalien kesto
Käyttölämpötila -51 – +121 °C
Paineen kesto 234 bar.

Käyttökohteita: halkeamien ja kolojen täyttö. Kiinteiden materiaalien liittäminen mm. ABS, akryyli, lasikuitu, lasi, PVC, teräs, vinyyli, puu.

Tuotetunnus (SKU): 26-35222 Osastot: , , ,

Ohjeet

PUHDISTA: Pintojen tulee olla puhtaat, kuivat sekä rasvattomat ja öljyttömät.
VALMISTELE: Hio sileät pinnat hioma-aineella tai hiekkapaperilla.
AVAA PAKKAUS: Irrota ruisku. Käännä ruiskun neulan puoleinen pää ylös ja vedä mäntää hieman taakse (3 mm). Anna ilmakuplien nousta ylös. Napsauta suojakorkki pois ja aseta se talteen. Paina männällä pieni määrä kovetinta ja hartsia jollekin pois heitettävälle alustalle, esimerkiksi pahvin palalle. Männästä ponnahtaa esille sekoituslasta. Pysäytä aineen valuminen vetämällä mäntä takaisin. Napsauta korkki takaisin paikalleen.
SEKOITA: Sekoita hyvin sekoituslastalle kaksi minuuttia, kunnes väri on tasaista.
AINEEN LISÄÄMINEN: Lisää pieni määrä seosta molemmille pinnoille ja liitä osat välittömästi (aine kiinnittyy noin 4-6 minuutissa).
KOVETTUMISAIKA: Käyttölujuus saavutetaan 4 tunnissa 22 °C:n lämpötilassa. Jos lämpötila on alhaisempi, kovettumisaika saattaa olla pidempi. HUOM: Epoksiliima ei liitä useimpia polyetyleeni- ja polypropyleenimuoveja.

Lisätiedot

Paino 0.07 kg (kilogramma)
EAN

8410410352224

Myyntierä

12

Kysy lisätietoa

    Nimi

    Sähköposti

    Kysymys

    Otsikko

    Go to Top