window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

O´Keeffe´s Healthy Feet Tube jalkavoide

Hajuton, rasvaton, eikä jätä ihoa tahmeaksi. nopea helpotus kuiville ja halkeileville jalkapohjille. Healthy Feet -jalkavoiteen koostumus on tunkeutuvampi kuin käsivoiteessa, jotta jalkojen paksumman ihon läpi päästään nopeammin. Allantoiini poistaa tehokkaasti kuollutta ihoa ja nopeuttaa ihon paranemista.

Tuotetunnus (SKU): 8144000 Osastot: ,

Ohjeet

O’Keeffe’s for Healthy Feet -jalkavoide on tehokas kosteuttaja erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle. Kliinisissä kokeissa on todettu, että päivittäin käytettynä O’Keeffe’s for Healthy Feet: Lisää nopeasti kosteustasoa, ehkäisee kuivumista, muodostaa suojaavan kerooksen ihon pinnalle, saa aikaan eron jonka huomaa parissa päivässä. Ohjeet: Parhaat tulokset saadaan, kun tuotetta levitetään kuoritulle iholle ennen nukkumaanmenoa ja peseytymisen jälkeen, koska tällöin erittäin kuivan ihon kosteutus toimii parhaiten. Hyvin kuivan ihon lievä kirvely on normaalia, mutta jos se jatkuu, lopeta tuotteen käyttö. 100 %:n tyytyväisyystakuu: Jos et ole täysin tyytyväinen O’Keeffe’s -tuotteiden toimintaan, hyvitämme ostohinnan kokonaan. Saat hyvityksen nopeasti palauttamalla käyttämättömän osan voiteesta sekä ostokuitin SEAB Finland Oy:lle.

Lisätiedot

EAN

5704947005702

Myyntierä

5

Kysy lisätietoa

    Nimi

    Sähköposti

    Kysymys

    Otsikko

    Go to Top