TURTLE WAX

Alun perin Yhdysvalloista muualle maailmaan levinnyt kilpikonnalogo on nykyään tuttu merkki kaikille autonhoidosta kiinnostuneille.

Turtle Waxin mittavat panostukset tuotekehitykseen tuottavat markkinoille jatkuvasti ainutlaatuisia uutuustuotteita, jotka tekevät autonhoidosta helpomman, nopeamman ja mukavamman.

Turtle Wax

ARMOR ALL

Armor All tarjoaa kattavan valikoiman eri käyttötarkoituksiin soveltuvia, käteviä ja helppokäyttöisiä puhdistuspyyhkeitä, joilla puhdistat käden käänteessä auton erilaiset pinnat.

Oikeanlaiset tuotteet ja säännöllinen puhdistus auttavat pitämään autosi kunnossa.

O’KEEFFE’S

O’Keeffe’s brandin tarina alkoi yli 25 vuotta sitten kun amerikkalainen Tara O’Keeffe alkoi etsimään apua isänsä Billin kuiville ja halkeilleille käsille. Apua ei löytynyt markkinoilla olevista tuotteista, joten Tara kehitti oman käsirasvansa, joka nykyään tunnetaan nimellä O’Keeffe’s Working Hands.

Pikkuhiljaa sana lähti leviämään ja tänä päivänä O’Keeffe’s -tuotteilla on uskollinen käyttäjäkunta maailman joka kolkassa.

Tuotteilla on 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu!

Turtle Wax

WD-40

WD‑40 kehitettiin alunperin ilmailu- ja avaruusteollisuuden käyttöön syrjäyttämään ja poistamaan kosteutta avaruusrakettien ulkopinnoilta. Pian tuotetta alettiin kuitenkin kutsua ‘tuhannen käyttökohteen’ -pulloksi ja sen rajattomat käyttömahdollisuudet huomattiin myös kodeissa, tehtaissa ja korjaamoissa ympäri mailman.

Innovatiiviset Smart Straw- ja Flexible- pillijärjestelmät ovat mullistaneet markkinoita ympäri mailman ja WD‑40 monitoimiaineen käytöstä on tullut entistä monipuolisempaa.

STP

Yli 60 vuoden ja lukemattomien kilometrien ajan STP on ollut yksi autohuoltoalan luotetuimmista nimistä.

Autoharrastajat, tee se itse -miehet ja ammattikuljettajat luottavat STP:n öljyn ja polttoaineen lisäaineisiin pitääkseen ajoneuvonsa hyvässä kunnossa mahdollisimman kauan.

Turtle Wax

WUNDER-BAUM

Vakiovaruste jo vuodesta 1952! Aito ja alkuperäinen Wunder-Baum hajukuusi on maailman suosituin ja myydyin auton ilmanraikastin.

Valikoimasta löytyy nykyään myös useita erilaisia ilmanraikastustuotteita, jotka vastaavat nykyaikaisen kuluttajan vaatimuksiin korkealaatuisista tuoksuista. Valikoiman täydentävät Tuoksupullot, Clipit, Fiber Canit ja Pumppupullot.

Laajasta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikkinsa.