Olet täällä: EtusivuKaikki tuotteetAutonhoitoTarvikkeetTarvikkeet auton pesuun ja puhdistukseenTurtle Wax Mikrokuituliina, 4 kpl paketti

Turtle Wax Mikrokuituliina, 4 kpl paketti

4 kappaleen mikrokuituliina-setti auton puhdistukseen. Sisältää liinan maalipinnoille, lasi- ja peilipinnoille, sisäpinnoille ja vaikealle lialle.

Ohjeet

Kaikki 4 liinaa on valittu erityisesti ko. kohteeseen sopiviksi. Kangasmateriaali ja mikrokuidun koostumus tekevät liinasta toimivan eri kohteissa. 1. Ikkunat ja peilit. Mikrokuidut tekevät liinasta tehokkaan puhdistajan, jolla lasi- ja peilipinnat saadaan näyttämään kirkkailta ilman haitallisia raitoja tai nukkaa. Voidaan käyttää kevyesti kostutettuna tai kuivana. Tarvittaessa voi käyttää myös puhdistusainetta. 2. Maalipinta. Vahauksen kiillotusvaiheessa mikrokuituliinaa käytetään kuivana. Itse vahan levitys tehdään esim. levityssienellä. Anna vahan kuivahtaa ja kiillota kirkkaaksi liinalla. Mikrokuituliina imee itseensä vahajäämät ja antaa kirkkaan lopputuloksen. Käännä liinaa tarpeeksi usein ja ravista ylimääräiset vahajäämät pois. 3. Sisustus. Mikrokuituliinaa käytetään kuivana tai kevyesti kostutettuna. Tarvittaessa käytä puhdistusainetta. Liina imee pölyn ja lian itseensä. 4. Vanteet ja vaikea lika. Liina on kehitetty irrottamaan vaikeaa likaa esim. vanteist. Sumuta vanteen puhdistajaa pintaan ja huuhtele vedellä. Pyyhi kostealla mikrokuituliinalla vanteet kirkkaiksi. Käännä liinaa niin, että puhdas puoli on päälle päin ja huuhtele usein. Pesuohje. Kaikki mikrokuituliinat voidaan pestä +90 asteessa ilman pehmennysainetta. Älä laita kuivausrumpuun.

Lisätiedot

Paino 0.167 kg
Mitat 3 × 16.7 × 19.5 cm
EAN

7314890032496

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

    Nimi

    Sähköposti

    Kysymys

    Otsikko

    Go to Top