window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

QUIXX Acrylic Scratch Remover 50 ml

Poistaa naarmut auton, moottoripyörän, asuntoauton, veneen, huonekalujen ym. akryyli- ja Plexiglas -pinnoista. Kansainvälisten ammattilehtien tuotetestien voittaja jo useaan kertaan. TÜV-hyväksyntä. Säästää kalliilta korjaustöiltä ja varmistaa arvon säilymisen. All-in-one -sarja sisältää kaiken tarvittavan.

Tuotetunnus (SKU): 10092 Osastot: , , ,

Ohjeet

Puhdista pinta ja purista hieman tahnaa pinnalle. Kiillota naarmuuntuneita kohtia voimakkaasti painaen 2–3 minuutin ajan pehmeällä, puhtaalla puuvillaliinalla tai pumpulilla. Jos naarmut ovat syviä, toista käsittely useita kertoja. Erittäin syvät naarmut on ensin märkähiottava erikoishiomapaperia (raekoko : 1500) ja vettä käyttäen. Poista lopuksi jäljelle jäänyt aine ja puhdista pinta puhtaalla vedellä. Älä käytä painettujen, maalattujen tai pinnoitettujen pintojen kiillotukseen. Ei saa käyttää polykarbonaatista (PC) valmistetuissa osissa. Varmista aineen ja lakkapinnan yhteensopivuus testaamalla ainetta varmuuden vuoksi ensin piilossa olevaan kohtaan. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg (kilogramma)
Mitat 4.3 × 6.5 × 20.5 cm (senttimetri)
EAN

4028778003548

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Video

  For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
  Hyväksyn

  Käyttöturvallisuus

  QUIXX Acrylic Scratch Remover 50 ml (pdf)

  Otsikko

  Go to Top