window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

O´Keeffe´s Working Hands Display 48kpl

O’Keeffe’s on noussut myyntimenestykseksi maailmalla, se on eniten myyty käsivoide USA:ssa, Kanadassa ja Englannissa. O’Keeffe’s on kehitetty antamaan lievitystä hyvin kuivalle iholle, vähentämään kuivuutta ja ylläpitämään ihon kosteutta. Nimensä mukaisesti Working Hands on suunniteltu ihmisille, jotka tekevät paljon töitä käsillä: maalarit, rakentajat ja korjaajat. Tuote sisältää 100 %:n rahat takaisin tyytyväisyystakuun.

Tuotetunnus (SKU): 9047002 Osastot: ,

Ohjeet

O’Keeffe’s Working Hands on käsivoidetiiviste, joka lievittää ja korjaa erittäin kuivia ja halkeilevia käsiä. Kliinisissä kokeissa on todettu, että päivittäin käytettynä O’Keeffe’s Working Hands: Lisää nopeasti kosteustasoa, ehkäisee kuivumista, muodostaa suojaavan kerroksen ihon pinnalle, saa aikaan eron jonka huomaa parissa päivässä. Ohjeet: Parhaat tulokset saadaan levittämällä käsiin pieni määrä tuotetta päivän mittaan aina tarvittaessa. Käytä käsien pesun jälkeen, peseytymisen jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, koska tällöin erittäin kuivan ihon kosteutus toimii parhaiten. Hyvin kuivan ihon lievä kirvely on normaalia, mutta jos se jatkuu, lopeta tuotteen käyttö. 100 %:n tyytyväisyystakuu: Jos et ole täysin tyytyväinen O’Keeffe’s -tuotteiden toimintaan, hyvitämme ostohinnan kokonaan. Saat hyvityksen nopeasti palauttamalla käyttämättömän osan voiteesta sekä ostokuitin SEAB Finland Oy:lle.

Lisätiedot

EAN

5704947004408

Myyntierä

1

Kysy lisätietoa

    Nimi

    Sähköposti

    Kysymys

    Otsikko

    Go to Top