window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Gorilla HD Mounting Tape

Kristallinkirkas ja gorillan vahvuinen kaksipuolinen kiinnitysteippi. Sisä- ja ulkokäyttöön. Kiinnittää puuta, lasia, metallia, muovia, tiiltä, keramiikkaa, kiveä ja muuta!

Tuotetunnus (SKU): 24640 Osastot: , ,

Ohjeet

Ohjeet: Pintojen tulee olla tasaisia, puhtaita, kuivia, liattomia ja öljyttömiä. Käytä 102 mm teipiä 0,45 kg:n painoa kohden. 1. Teipin käyttö: Kiinnitä teippi esineen taustapuolelle pystysuuntaisesti siten, että paino jakautuu tasaisesti. Leikkaa teippi (saksia suositellaan) ja paina teippi tiukasti kiinni esineeseen. 2. Esineen kiinnitys: Poista läpinäkyvä taustamateriaali ja kohdista esine haluttuun kohtaan. Paina tiukasti, jotta Gorilla-kiinnitysteippi kiinnittyy vahvasta ja pysyvästi pintaan. Käyttövinkkejä: Pitovoima perustuu esineisiin, joiden enimmäissyvyys on 19 mm. Jos esineen syvyys on yli 19 mm, kiinnitykseen kohdistuu enemmän rasitusta ja se voi irrota. Teipin on oltava kosketuksissa pintaan. Jos pinta on epätasainen, teippi ei ole kosketuksissa tai kiinnity pintaan. Kiinnitä lämpötilan ollessa yli 10C. Käytönaikainen lämpötila-alue: -40…+120 C. Tärkeää: Tämä on pysyvä teippi ja voi aiheuttaa vaurioita tai jättää jälkiä, jos se poistetaan. Ei saa käyttääkohteissa, joissa kiinnitetty esine voi pudotessaan aiheuttaa loukkaantumisen. Gorilla Gluen kokonaisvastuu ei missään tapauksessa ylitä tuotteen ostohintaa.

Lisätiedot

Mitat 32 × 95 × 153 cm (senttimetri)
EAN

5704947004255

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Gorilla HD Mounting Tape (pdf)

  Otsikko

  Go to Top