window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-26873754-1');

Turtle Wax Hybrid Solutions Acrylic Black Wax 500 ml

Äärimmäistä kiiltoa ja suojaa mustille maalipinnoille.

 • Erittäin helppokäyttöinen, äärimmäistä kiiltoa & suojaa antava ainutlaatuinen sekoitus mustille maalipinnoille.
 • SiO2 & akryylipolymeerejä sekä mustaa väripigmenttiä sisältävä ainutlaatuinen tuotekoostumus poistaa maalipinnan epäpuhtauksia jättäen syvän, kirkkaan kiillon sekä kestävän suojan.
Tuotetunnus (SKU): 2282 Osastot: , , ,

Ohjeet

1.Pese ja kuivaa auto. Ravista pulloa hyvin. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi vältä tuotteen yli-annostelemista – tuote on koostumukseltaan hyvin riittoisaa.

2.Suihkuta kaksi suihkausta per paneeli.

3.Levitä aine pintaan puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla. Jos tarvitset tehokkaampaa puhdistustehoa ja -vaikutusta, anna aineen vaikuttaa kunnes pinta on kuivahtanut himmeäksi.

4.Käytä uutta, puhdasta mikrokuituliinaa tuotteen poistamiseksi pinnalta. Kääntele liinaa säännöllisesti,

Huomio: Soveltuu myös vanteille ja kaikille ulkopuolisille muoviosille. Anna käsitellyn pinnan vaikuttaa 24 tuntia ennen pesua tai uutta käsittelyä.

Vinkkejä Turtle Waxilta: Käsittele auto ensin Hybrid Solutions Black Polish -tuotteella varmistaaksesi, että käsiteltävä pinta on täysin puhdas ja esikäsitelty muista mahdollisista epäpuhtauksista. Voidaan käyttää yhdessä Hybrid Solutions -sarjan muiden pesu-, vaha-, detailer- ja coating-tuotteiden kanssa.

 

 

Lisätiedot

Myyntierä

6

Kysy lisätietoa

  Nimi

  Sähköposti

  Kysymys

  Käyttöturvallisuus

  Turtle Wax Hybrid Solutions Acrylic Black Wax 500 ml (pdf)

  Otsikko

  Go to Top