Wunder-Baum vastaiskuun autovarkauksia vastaan

Uusi kuuseen asennettava Anti-Theft -siru markkinoille

anti-theft-tuotekuvaMaailman tunnetuin hajukuusimerkki on tuonut markkinoille uusinta teknologiaa olevan ratkaisun autovarkauksia vastaan. Wunder-Baum Anti-Theft siru voidaan asentaa kaikkiin uudesta tuotantoerästä tuleviin hajukuusiin helposti ja nopeasti.

Uudet hajukuuset ovat pari millimetriä paksumpia vanhoihin verrattuna. Siru työnnetään kuusen jalustassa olevaan aukkoon ja se aktivoituu muutamassa sekunnissa lähettäen paikannus-
signaalia.

Tämän jälkeen ko. Wunder-Baum kuusen liikkeitä voidaan seurata reaaliajassa tietokoneen ruudulta. Autovarkaan kannalta tämä on ikävämpi asia. Varastetun auton liikkeet näkyvät tarkasti
Anti-Theft ohjelman kautta myös poliisin tietokoneella.

”Pysäytyspartio on paikalla keskimäärin 15 minuutissa Etelä-Suomen taajamissa”, kertoo ylikonstaapeli Eino Rehti Vantaan liikkuvasta poliisista.

Palvelun käyttöönotto vaatii Wunder-Baum Anti-Theft ohjelman lataamisen internetistä sekä Anti-Theft sirun ostamisen ja asentamisen Wunder-Baum kuuseen. Auton sijainnin paikantamista varten tarvitaan hybridiantenni, joka peilaa varastetun auton liikkeet muutaman metrin tarkkuudella. Anti-Theft siru saa tarvittavan virran normaaliajon aikana tapahtuvasta liike-energiasta, kun kuusi heiluu taustapeilissä.

Uutuuden ansiosta autovarkaudet selvitetään käytännössä 100% teholla, joten autovarkaiden kannattaa miettiä tarkoin ennen kuin murtautuvat autoihin, joissa roikkuu Wunder-Baum taustapeilissä. Koskaan et voi tietää onko juuri ko. kuusessa Anti-Theft varkaudenesto asennettuna. Toukokuun aikana Wunder-Baum Anti-Theft siruun lisätään myös uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat autolla ajamista kaupungissa. Mielenkiintoisin ominaisuus tulee olemaan liikennevalotunnistin, jolloin autolla risteystä lähestyttäessä, liikennevalot muuttuvat vihreiksi. Näin Wunder-Baum autoilija voi ajaa vihreässä aallossa läpi kaupungin.

Pormestari Jussi Hajunen uskoo liikenneruuhkien helpottavan Helsingissä Anti-Theft kuusen ansiosta.

”Haluamme nähdä yhä useammassa autossa Wunder-Baum kuusen taustapeilissä roikkumassa. Tällä parannetaan liikenteen sujuvuutta erityisesti työmatkoilla”, kertoo Hajunen.

Wunder-Baum Anti-Theft sirujen jakelu on alkanut. Sirut löytyvät tutuilta paikoilta Wunder-Baum hyllyn vierestä. Kuluttajahinta on 199,00 euroa.

______________________________________________________________________

SEAB Finland Oy lyhyesti: Autokemikaalien maahantuoja ja jakelija, joka jo useana vuonna on toimittanut mielenkiintoisia lehdistötiedotteita huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

Wunder-Baum lyhyesti: Wunder-Baum on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä ja sitä on valmistettu vuodesta 1965 Ruotsissa Yngve Niklasson Ab:n toimesta. Tänä päivänä näitä ”maailman kuuluisimpia kuusia” löytyy n. 30 eri tuoksua kuten Black Classic, Vanilja ja New Car tuoksu. Valikoimassa on myös nestemäiset tuoksupullot sekä isot kuuset ja Clipsit.