Uudelleenkäytettävä kosteudenpoistaja säästää rahaa

Kosteudenpoistaja on erinomainen tuote torjumaan kylmenevästä ilmasta aiheutuvaa kosteutta mm. autossa, mökillä, veneessä tai asuntovaunussa. Kosteudenpoistajia hyödynnetään myös yleisesti pienissä tiloissa, joissa ei ole tarvittavaa ilmanvaihtoa kosteuden poistamiseksi. Useimmille ajatus kosteudenpoistajasta tuo mieleen muovikoriin sijoitettavan vuotavan pussin, joka heitetään roskakoriin käytön jälkeen. Tämän jälkeen on vuorossa kauppareissu ja uusien täyttöpussien osto.

Tätä ongelmaa varten on kehitetty ympäristöystävälliset ja uudelleen käytettävät Pingin kosteudenpoistajat, jotka voidaan käytön jälkeen ”ladata” uudelleen lämmittämällä niitä muutaman minuutin ajan mikrossa. Latauksen jälkeen Pingi on taas valmis käytettäväksi ja kalliit täyttöpussit jäävät tarpeettomiksi. Myöskään erilliselle muovikorille ei ole tarvetta, sillä Pingi ei valu tai jätä tahroja. Sen silmää miellyttävän designin ansiosta Pingin voi sijoittaa mihin tahansa.

Pingin käyttöä helpottaa myös patentoitu indikaattori, joka väriä vaihtamalla ilmoittaa sopivan ajankohdan uudelle lataukselle. Pingi on ollut ehdolla vuoden tuotteeksi Saksassa (2012) ja Hollannissa (2013).

Pingin tuoteperheeseen kuuluu neljä erikokoista kosteudenpoistajaa, joista voi helposti valita omaan tarpeeseensa sopivan vaihtoehdon.

Tuotteiden suositushinnat 5,9 – 11,9€. Pingi kosteudenpoistajien jälleenmyynnin aloittavat mm. Motonet, Halpa-Halli, Kärkkäinen, Bauhaus, K-Rauta ja Rautia.