Taas kansainvälinen designpalkinto Autoparktimelle

APT4 -pysäköintikiekko sai italialaisen A’Design Award-muotoilupalkinnon

Autoparktimen pysäköintikiekko APT4Magnetic-II on saanut ”Gold Award Winner 2016” -muotoilupalkinnon A’Design Award & Competition -kilpailussa, joka on maailman suurin tuotemuotoilun ja muotoilukonseptien kilpailu.

Intohimoista muotoilua

”Olemme erittäin ylpeitä kovaan kilpailuun osallistumisesta sekä suuren kansainvälisen muotoilupalkinnon voittamisesta, mikä vahvistaa edelleen intohimoamme muotoilua kohtaan. Yhdessä teollisen suunnittelijan Nikolaus Frankin kanssa Autoparktime on kehittänyt APT4M-II:n, jonka tärkein fokus on toiminnassa, laadussa ja muotoilussa. Koko projektille ominaista on ollut omistautuminen ja intohimo”, sanoo Leif Dahlberg, Autoparktimen toimitusjohtaja.

Hienoa muotoilua ja optimaalista toiminnallisuutta valveutuneille autoilijoille

APT4M-II on pysäköintikiekko autoilijoille, jotka vaativat paljon sen toiminnalta ja muotoilulta. Parkkikiekko ei riko auton estetiikkaa, vaan se on hienostunut laadun osoittaja autossa. Se helpottaa pysäköintiä vapailla parkkipaikoilla, joilla on aikarajoitettu pysäköintiaika.

Aiemmat muotoilupalkinnot

Good Design Award – Chicago

Autoparktimen pysäköintikiekko APT4M sai Good Design Award -palkinnon, joka on maailman arvostetuin muotoilupalkinto. Palkinnon jakaa Chicagon arkkitehtuurin ja muotoilun museo.
Transportation-luokassa yritykset, kuten BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, Siemens, Bombardier, Singapore Airlines, Volkswagen ym. saivat myös palkintoja.

German Design Award 2016 – Frankfurt

Kun Autoparktimen pysäköintikiekko APT4M-II sai German Design Award 2016 -palkinnon, mukana kilpailussa oli useita maailman ykkösyrityksiä muotoilun alalla. Kategoriassa Product Design – Transportation mm.
Airbus, Audi, Bentley, Bombardier, McLaren, Volvo saivat myös palkintoja.

Tutustu tuotteisiin täällä: Tuotteet: Autoparktime Automaattinen parkkikiekko