STP ratkaisee ongelmat

Valikoimastamme löytyy apua moniin autoiluun liittyviin ongelmiin. Tämä artikkeli helpottaa valitsemaan oikean STP -tuotteen juuri sinun ongelmaan.

Ongelma: Käynnistysvaikeudet

Tarvitseeko autosi useamman käynnistysyrityksen ennen kuin se lähtee kunnolla käyntiin? Tämä voi olla oire useista eri ongelmista mukaan lukien epäpuhtaudet polttoainejärjestelmässä.

Suosittelemme:
STP Complete Fuel System Cleaneria (bensiinimoottoreille / dieselmoottoreille).

Ongelma: Nakutus

Kuuletko nakuttavaa ääntä autosi moottorista etenkin kun ohitat toista autoa tai kiihdytät ylämäkeen? Palotilan epäpuhtaudet ovat yleinen ongelman aiheuttaja.

Suosittelemme:
STP Power Boosteria (bensiinimoottoreille) ja STP Complete Fuel System Cleaneria (bensiinimoottoreille / dieselmoottoreille).

Ongelma: Kulutus nousussa?

Kuluttaako autosi enemmän kuin aiemmin? Puhtaat polttoainesuuttimet voivat parantaa polttoainetaloutta.

Suosittelemme:
STP Petrol Injector Cleaner bensiinimoottoreille tai STP Diesel Injector Cleaner dieselmoottoreille.

Ongelma: Kadonnut teho ja moottorin sammuminen

Tuntuuko siltä, että autosi moottorista ei irtoa niin paljon tehoa kuin ennen? Pahimmassa tapauksessa kone sakkaa ja sammuu helposti tai sen käynnistäminen on vaikeaa. Nämä kaikki ovat oireita polttoainejärjestelmän epäpuhtauksista, jotka ovat ajan mittaan päässeet kertymään.

Suosittelemme:
STP Complete Fuel System Cleaneria (bensiinimoottoreille / dieselmoottoreille).

Ongelma: Epätasainen tyhjäkäynti

Oletko huomannut, että autosi tyhjäkäynti ei ole yhtä tasainen kuin ennen. Epäpuhtauksia on voinut kertyä kaasuläpän päälle.

Suosittelemme:
STP Petrol Injector Cleaner bensiinimoottoreille tai STP Diesel Injector Cleaner dieselmoottoreille.

Ongelma: Polttoaineletkujen jäätyminen

Eikö autosi suostu käynnistymään talvisin? Syynä voi olla jäätyneet polttoaineletkut. Polttoaineletkut pääsevät jäätymään usein silloin, kun tankki on puolillaan ja tankkiin päässyt ilma kondensoituu vedeksi ja jäätyy.

Suosittelemme:
STP Winter Treatment tuotteet estävät polttoaineletkujen jäätymisen talvikuukausina sekä ehkäisevät korroosiota. Omat tuotteet bensiini- ja dieselmoottoreille.

Ongelma: Hiukkassuodattimen valo palaa

Ongelmia syntyy lyhyiden ajomatkojen ja kylmien olosuhteiden myötä, jolloin pakokaasujen lämpötila ei kasva tarpeeksi korkeaksi puhdistaakseen dieselsuodattimen. Tämä altistaa suodattimen täyttymiselle ja lopulta tukkeutumiselle. Hiukkassuodattimen vaihdossa on automerkin ja – mallin mukaan syytä varautua useamman tuhannen euron kustannuksiin.

Suosittelemme:
STP Diesel Hiukkassuodattimen puhdistaja

Ongelma: Auto savuttaa sinistä savua

Sininen savu johtuu moottoriöljyn palamisesta sylinterin palotilassa. Tätä tapahtuu usein vanhemmissa autoissa kun tiivisteet alkavat pettämään ja öljyä pääsee tihkumaan niiden ohi.

Suosittelemme:
STP Smoke Treatment

Ongelma: Kohonnut käyntilämpötila

Moottorin kohonnut käyntilämpötila voi johtua tukkeutuneesta tai vuotavasta jäähdytysjärjestelmästä.

Suosittelemme: STP Jäähdyttimen paikkausaine

 


 

Suosittelemme myös auton käyttämistä huoltoliikkeen tarkistettavana kun moottori ei käy optimaalisesti. Kuten aina, muista tarkistaa autosi huoltokirja ennen toimenpiteitä.

STP on toiminut öljy- ja polttoaineiden lisäaineteollisuuden terävimmässä kärjessä jo 60 vuotta. STP on ollut yksi tunnetuimmista ja luotetuimmista merkeistä autoteollisuudessa siitä lähtien kun ensimmäiset Oil Treatment -tuotteet valmistettiin vuonna 1954 Missourissa, Yhdysvalloissa. STP tuotteet auttavat sinua ottamaan 100% tehon irti ajopeleistäsi.