GrimeBOSS -käsienpuhdistusliinat 100% tyytyväisyystakuulla

SEAB Finland tuo Suomen markkinoille Euroopan valloittaneet GrimeBOSS käsienpuhdistusliinat, jotka puhdistavat nopeasti lian kuin lian käsistä ja kasvoista. Liinan rakenne on kaksipuoleinen mikä tekee käytöstä tehokasta ja nopeaa. Vesipohjaiset liinat ovat turvallisia käyttää, ja ne säilyttävät kosteuden pitkään toisin kuin monet kilpailevat puhdistusliinat.

GrimeBOSS:n 2in1 ActionScrub™ kaksipuolisen ominaisuuden ansiosta liinoja voidaan hyödyntää mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Liinan karhealla pinnalla puhdistaa helposti pinttyneimmänkin lian, kun taas liinan pehmeämpi puoli sopii hyvin jopa kasvojen puhdistukseen. Miellyttävän tuntuinen liina on hajustettu kevyellä sitruunan tuoksulla.

Liinat puhdistavat tehokkaasti maalin, öljyn, bensiinin ja rasvan. Puhdistustehonsa ansiosta GrimeBOSS:n käyttäjäkunta on levinnyt laajalle, kattaen kuluttajapuolelta niin pyöräilijät, autoilijat, puutarhurit ja kalastajat. Ammattikäytössä Grime Bossiin luottavat mekaanikot, korjaamot ja raskaan sarjan ammattilaiset.

Tuotteesta on saatavilla kolmea eri kokoa,10 kappaleen pakkaus on kevyt ja helppo kuljettaa mukana missä ikinä liikkuukin. Isommista pakkauksista (30kpl ja 60kpl) löytyy erillinen kansi sulkemista varten, jonka ansiosta liinat pysyvät pitkään kosteina ja käyttövalmiina.

GrimeBOSS tuotteita myyvät Motonet, Tokmanni, Hong Kong, Minimani, Prisma, Rautia ja hyvin varustetut autotarvikeliikkeet. Suositushinta on 9,90 euroa/kpl 30 liinan paketille.

SEAB Finland kuuluu Skandinaaviseen SEAB yritysryhmään, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä autokemikaalien jakelijoista. SEAB Finlandin edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. STP, DuPont, Armor All ja Wunder-Baum.

Lisätietoa maahantuojalta SEAB Finland Oy, 010 423 1520.